INDIVIDUELE CREATIEVE GROEIBEGELEIDING AAN HUIS :

 • Voor kinderen en hun ouder(s)/opvoerder(s)
  Samen gaan we op creatieve zoektocht : wie ben jij, wat heb jij als kind/jongere nodig, hoe kan jij groeien in zelfvertrouwen en veerkracht,... ? Via creatieve methodieken gaan we op zoek naar jouw unieke veren, als ondersteuning in jouw groeiproces.  Samen gaan we in overleg met jouw ouder(s)/opvoerder(s).

  Voor ouder(s)/opvoerder(s)
  Via creatieve methodieken gaan we samen op zoek naar welke ouder/opvoeder je bent en welke ouder/opvoerder je wil zijn : hoe kan ik een ouder/opvoeder zijn met voldoende zelfvertrouwen en veerkracht, hoe kan ik mijn kind laten groeien in zelfvertrouwen en veerkracht?

 • Voor het ganse gezin
  Op een speelse manier leren we samen de happy kids massage-methodiek.  Hierdoor gaan jullie samen verbinden, samen tot rust komen, ontdekken en leren zeggen wat jullie wel en niet leuk vinden,.....
  Of we gaan met het ganse gezin aan de slag met andere creatieve methodieken om jezelf en elkaar beter te leren kennen, om te groeien naar een andere dynamiek binnen het gezin, om te zoeken naar een manier om met een moeilijke situatie om te gaan (bv. rouw, nieuw samengesteld gezin,....)

 • Creatief groeitraject bij rouw

   PONCHO'S VOL VERENKRACHT

   Als kind leerde mijn mama mij haken en breien.  Het is voor mij een moment van ontspanning en verbinden met mezelf.  Breien en haken zijn één van "mijn veertjes".  Vanuit mijn eigen verenkracht haak/brei ik poncho's voor kinderen en volwassenen.  Met mijn poncho's wens ik jullie warmte, een veilig gevoel, zelfvertrouwen en veerkracht toe. 

   Bij interesse, neem gerust vrijblijvend contact op via de contactpagina op mijn website.